Go to Top

Rustbeskyttelse

Sikkerhed for kvalitet er et af de vigtigste elementer i kundernes valg af rustbeskyttelse – og her har sikkerhed for kvaliteten af rustbeskyttelsesmidlet og det arbejde, der udføres på bilen, den højeste prioritet. Sikkerhed for kvalitet betyder også flere tilfredse kunder.

Sikkerhed for kvalitet skabes bl.a. gennem en uvildig kontrol af rustbeskyttelsesmidlet, værkstedets udstyr og det udførte arbejde.

Vi arbejder med de mest moderne og miljøtilpassede produkter, som må anvendes på alle bilmærker i Danmark uden af fabriksgarantien bortfalder.
Alle biler behandles efter detaljerede sprøjtediagrammer, som findes på stort set alle bilmodeller på det danske marked og behandlingen udføres af specialuddannet personale.

Vi er tilsluttet kvalitets kontrol ordning med Teknologisk Institut som kommer uanmeldt 2 gange om året og tjekker biler. Det foregår ved at alle der har fået rustbeskyttet deres bil kan tilmelde sig til kontrol. Derfor ved vi aldrig hvilke biler der bliver udtaget til stikprøvekontrol. Eller ved at de kommer uanmeldt en dag og beder om at kontrolere de biler der står på pladsen klar ti laflevering.

Det bevirker at vi altid er nødt til at udføre ensartet kvalitets arbejde der lever op til de krav der stilles fra Dinitrol og Teknologisk Institut, da vi ellers risikerer at blive udtaget til ekstra kontrol, eller at blive frataget retten til at være Dinitrol station.