Go to Top

Hvornår

Hvornår skal jeg rustbeskytte bilen…?

…Nu!:

– Det er aldrig for tidligt!
– Og sjældent for sent!’
– Jo tidligere, jo længere levetid!
– Hvis du vil beholde din bil i mange år!

Hvornår man skal begynde at rustbeskytte sin bil afhænger af flere forhold. Er det en ny bil som man vil beholde i mange år, bør man starte allerede ved leveringen fra forhandleren. Det giver både den mest effektive beskyttelse på lang sigt samt det billigste behandlingsforløb.

Er bilen derimod brugt, bør man rådføre sig med sin lokale DINITROL station, som vil være behjælpelig med vejledning om behandlingstype samt tidspunkt. Det vil næsten altid kunne betale sig at ofre en effektiv rustbeskyttelse, idet det vil forlænge bilens levetid.

Husk man kan rustbeskytte sin bilen hele året. Der mange som tror at det helst skal være lige inden vinter, for at det kan holde, men det er ikke rigtigt for en behandling holder normalt 2-3 år. Andre tror at det helst skal være varmt og tørt, men det er heller ikke nødvendigt i moderne undervognscentre, for vi starter altid med vaske bilen grundigt med højtryksrenser,
og kører derefter bilen ind på et meget effektivt tørreanlæg hvor der bliver blæst varmt luft i meget store mængder op under bilen til den er helt tør igen.